Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba njima net, oni su zadovoljni da ih nahranis i nista vise..
jest i onda skontaju da je riza jeftinija u ny nego kod njih
DOBRO JE BA. Cuj da im hljeba, daj im ovo, daj im ono. Internet je ogromno blago za onog ko ga zeli traziti. A mi(vecina nas) lezihl***vici kojima internet sluzi samo za fb,yt, klix (pljuvanje, svadjanje) smo jedna velika stoka. NIJE internet samo YT, FB, KLIX... ukucate li nekad "how to ...." pa sebi olaksate zivot nekim stvarima koje naucite ? Siguran sam da bi ovaj siromasni narod uz malo interneta naucio neke nove tehnike koje bi mu olaksale zivot. Pa bi naucio kako proizvoditi struju za svoje potrebe, izvlaciti ono malo vlage iz zraka i imati pitku vodu... Mozda taj narod nije glup kao mi pa bi internet iskoristio da sebi olaksa. E moj bošnjo, uhljupe.
To samo da bi Google kupio pare i na njima.
"Google želi da siromašne zemlje imaju hranu, vodu, lijekove, radna mjesta" bi bio puno logičniji naslov.
pa da zaradjuju vise...
ma ajd lako je emitovati signal, nego kako da to koriste afrikanci kad ljudi nemaju hljeba, ili pak ako imaju to im je sve...
Ne rade to oni što vole siromahe, nego što će im veći broj korisnika interneta povećati profit !
Kao prvo, siromašnim zemljama je potrebna hrana, a ne internet (potreban im je i internet naravno, ali je hrana primarna stvar). Dalje, potreban im je podsticaj, to jest potrebno je da razviju nauku, da otvaraju obrazovne institucije (škole, univerzitete) da razvijaju industriju, saobračaj, da otvaraju radna mjesta, plus još nekoliko stvari koje su bitne za razvoj i stabilnost jedne države !!!
trebao bi ti da odes u neku od tih siromasnih zemalja da ih dignes na noge...ti bi tamo bio novi tito...ovdje uzalud seres po klixu...
Možda ću jednoga dana i otići, ko to zna :) . A ubrzo ću i sa Klix-a otići, potrebno mi je malo odmora :) . Pozdrav Kurije okice .i. !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad mogu Tutsi, mogu i Hutu...
Moje komsinice imaju vise informacija od Google-a. Nema dana da se ne umreze i ne rezmijenjuju podatke, nijedna drustvena mreza im nije ravna.
..ro je taj vajrles...beskonačno Mb/s :)
..ro je taj vajrles...beskonačno Mb/s :)
dajte ljudima da jedu a ne globalizacija google_a...malo reklame...