Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Google .... s tim da novi korisnici Ubuntua ne koriste verziju 11.04... moja preporuka za nove korisnike Linuxa je Ubuntu 10.10, stabilna i utegnuta verzija .... a moze recimo i Fedora 14 ...
bravo google !
Ubuntu nije los samo dok covjek nadogradi kompjuter svim mogucim karticama da bi 100% podrzavo Ubuntu i maksimalno ga koristio ispade pita skuplja od tepsije. Nema nista besplatnoga vec koliko para toliko muzike.
A jel reko gugel da je sam gugel ponajgori virus?
Pa pređete na Ubuntu, besplatan operativni sistem, ima sve što ima i Windows. Ono što je najljepše od svega - NEMA VIRUSA! Može raditi i pored Windowsa, paralelno da ne smeta tom operativnom sistemu. Otkako sam instalirao Ubuntu ne idem više na Windows. Pređite na besplatne stvari jer su one zapravo najbolje.
pa zato se ovaj narod samo bocka