Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar, Ja imam iPhone 3g...ali je smece od telefona... tako da vise nekoristim ga.... a ovaj nexus one cu da kupim sledece sedmice...
sve je to fino, ali u pozadini slike je nokia e71, ili e72. Sto znaci, pokazujem nexus, ili apple iphone, ali koristim nokiu. To ti je po onoj staroj, hvali svako auto, ali vozi mercedes.
Ma ne mogu NOKIA-i oni nista. nek pokusavaju samo... iPhone?! blaa blaaa haha
Ma joj ti si genije, samo izvini, nisam te odmah prepoznao :)
mislis da je iPhone bolji ? Jesi kad cuo za HTC HD2 ? Pogledaj i usporedi...i sad je bolji, sta ce tek biti kad izadje windows mobile 7 ;)) http://www.phonegg.com/compare/25/Apple-iPhone-3GS-16GB-vs-HTC-HD2.html
Ipak je i skuplji od tvog golfa, a očito i puno pametniji od vlasnika ;)
Sumnajm da Google ovim proizvodom može išta Appleu, ipak Jobs je tata mata za njih. iPhone je trenutno vodeći, a i ako neko nekad izbaci nešto bolje to će vjerovatno biti na osnovu većine jabukinih inovacija :)
jasta je, skup ko moj golf2 a u sustini nista.
ma iPhone je najjaci
Nokia rules!
Posljednja recenica u tekstu nema smisla.
samsung omnia HD je tata tel za ova njihova smeca
dosadni ste sa ovim telefonima ,ali ono pravo dosadni..