Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma neka čitaju zaboli me racku
Sto bi rekao Putin amerima: nije lepo citati tudja pisma... ne znaju oni to izgleda
Sto bi rekao Putin amerima: nije lepo citati tudja pisma... ne znaju oni to izgleda
...ozbiljno se nasekirah...a konto sam spičit državni udar :)
zaebase te pravo :)
Pogodise u zivac ahhahahahahha
Sta ba blokirate spam i viruse.Napuni mi se inbox popusitma za viagru,povecanje,upoznavanje i svakavim glupostima.Treba mi vikend da ocistim.
http://www.youtube.com/watch?v=KLI3su3bEFY
ja jos uvijek pisem pisma,imam svog goluba i do sada ga nisu skontali.. a sve te kompanije sluze samo u jednu svrhu,da spijuniraju ljude i kontrolisu na sve moguce nacine,znaci sloboda govora i zastita podataka zdraooooo?
uh ako nadu mailove sto sam slao warsameovoj mamu ode glava...neka ja cu warsamea prvi
ne znadosmo dok nam ne rekoše
je.bimo se ljudi, a ne vodimo ljubav ili rat https://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k
Svi smo mi odavno "procitani","skenirani" i "cipovani"... Pored nekih pozitivnih stvari, tehnologija nam je donijela i ovo. Doci ce vrijeme kad ce nam se brojati unesene kalorije u organizam a kemrom snimati svaki odlazak u halu. Jbg, to je taj 21. vijek...
A nista, ti se onda vrati u sesn'esti
Da moze ikako sad bih potpisao... Makar 19.
gore neg u SSSR-u za vrijeme hladnog rata
ja kad sam zaboravio pass od maila, google me pitao koji su ti zadnji mailovi u inboxu..i ja rekao odokativno i oni valjda ručno pogledali i pročitali i odobrili mi :D
lazes ko pas
lazes ko pas
PRIKAŽI ODGOVORE (27)