Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno. Kinezi ulazu u nauku i razvoj, nije ni cudo sto su njihovi naucnisi napravili svoju verziju MS Offica i sto imaju najbolji racunar na svijetu
Jesi normalan? Pa da kinezi uvezu zabranu na izvoz rize, pa da nikad vise ne pojedes sarmu, sutliju i ostale rizoto specijalitete. A da ne pricam o igrackama, kondomima i sl.
Trazite od UN-a da usvoje rezlouciju da NATO bombarduje Kinu i omoguci napacenom narodu Kine slobodno i demokratsko pravno na koristenje Googla i demokratskog interneta!
da uđu u unaprijed izgubljen rat?
USA će ući u rat sa Kinom, pitanje je dana