Konkurencija Amazonovom Cloudu
0
Google pokreće online muzički servis
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treće mjesto. Sutra će još igrati vodeći Lille i Sochaux. Lille je na vrhu sa tri boda više i utakmicom manje od Marseillea. Prvu finalnu utakmicu košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine večeras od 19 sati igraju dvije najbolje momčadi, Igokea i Široki. Osim naslova pobjednik finalne serije i u novoj sezoni će biti sudionik regionalne NLB lige. Pred finale trener Širokog Ivan Velić vjeruje u svoje igrače bez obzira na velike probleme s ozljedama.
Kasno večeras ili preciznije rano sutra po našem vremenu kreće finalna serija Zapadne konferencije NBA lige u kojoj se sastaju košarkaši Dallasa i Oklahome. Dallas ima prednost domaćeg parketa, ali zanimljivo kako je u prvom dijelu sezone u njihovim ogledima uvijek pobjeda išla na stranu gostujuće momčadi. Finale Istoka između Chicaga i Miamija nastavlja se sutra. Chicago vodi 1:0. Nogometaši Bresta i Lyona odigrali su 1:1 u ogledu 36. kola francuskog prvenstva. Lyon je ostao na 3. mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Lyon sada ima dva boda više od PSG-a, ali i utakmicu više. Paris bi sutra eventualnom pobjedom kod Bordeauxa došao na treće