Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iphone nema rivala.
Dok ne izmisle bolji OS, IOS je top.
Hahaha debilu..
sve je smece za nexus (pixel) ja vec godinama koristim nexus od nexus 4 do 6p i nema nista bolje !
zato sto im sistem nema baga i bez greske je :D
najbolji, najfluidniji i najpouzdaniji android. ako mu kamera bude kao na s7 ili novoj xperia xz bice moj sljedeci telefon. na mom galaxiju 6 nexus launcher me funkcionise ni u pola kao na pravom nexusu tj buducem pixelu :)
svidja mi se re-brand, nexusi su uvijek bili highend midrangeri.. Ne znam hoce li se sloziti neki, ali se meni licno svidja sto nema app draw (meni opcija) jer je mnogo cisci izgled softvera. Android treba malo da poradi na cistoci softvera jer skuplja jako puno smeca. Kada bi i manji i veci imali top karakteristike, a pod tim podrazumijevam sd821 kao i 4gb rama, a pri tome da su barem 50€ jeftiniki od konkurencije zbog ustede na marketingu mislim da sa pixelom mogu imati sjajan rezultat.
jos malo pa ce biti 10 giga rama bgte
Hrabar Google, do sada bio najjeftiniji flagship, još pure Android, a sada se bori i cijenom i kvalitetom, Samsung nema šanse ;)
Nemamo ni mi šanse da ga kupimo... 😕