Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi imamo rekord, po 10 godina raja na birou, a za to vrijeme su ispusili 50000 steka cigara i popili milion kafa....
I onda su spavali pet dana uzastopno
Lajkajte https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
da lajkam profitere i kriminalce sto vozaju ova auta? lajkam ti mater retardu jedan, ma cim vidis pacenik se lozi na bmw-a odmah ubit ocam
Drkadžije
ee bakir i ekipa igraju vec 20 god igricu
U realnom životu su vjerovatno luzeri, i željni dobre ženske.....
kvalitetan speed neki se dijelio...
-- Postavili rekord igrajući se neprekidno 48 sati ! PA kod nas se SDA HDZ i Srbi igraju sa nama 25 godina NEPREKIDNO i niko ni mukajet ! Šute i oni, mjesto da zovu Ginisa da se pohvale kako je narodu dobro čim glasa za njih ! Dakle , od onoga ekperta iz Moševca koji je tvrdio da vehabije mogu obrijati bradu u svrhu infiltiranja Srbima u pozadinu do Sebije koja tvrdi da je SDp opljačkao 100 miliona KM i KUC a SDA stalno imala direktora i potpisnika, ništa nisam čuo smješnije.
pa s obzirom da se niko ne buni znaci da nam nije lose
@Sinama Pongolle Pa i nije. Sinoć se probudio i medo Nikšić iz zimskog sna i kaže da je već uspješno zgniježdena sintagma: SAMO NEK NEMA PUCANJA a ima na prvi peMzije ! Kad zrelo razmislim tako je SDA i došla na vlast, prvo ukinula penzije (brzo će pokazati zašto) pa zapucala !