Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa to nije, sve dok ne ubije i hdd.
gdje su mi komentari, ko je obriso komentare
Lijep poklon nekome ko te cijeli dan davi kako je on kupio super ultra moto delux laptop koji ti nikad neces sebi moci priustiti jer si bijednik koji zaradjuje manje od njega ili ti roditelji nisu funkcioneri SDA kao sto su njegovi.
ovo kad s te stari uhvati kad pornjavu gledas a zastopa ti
ovo kad s te stari uhvati kad pornjavu gledas a zastopa ti
ovo kad s te stari uhvati kad pornjavu gledas a zastopa ti
ostavis par komada po gradu ljudi uzmu sprze sebi uredjaj i vise niko nece smjeti tudji stik :)
...jedino za to i valja...
Isto ga mozes otresti od pod isto doje kad sve ostane u HD
...jos hajvan sje.ba laptop da nam pokaze ovu glupost...
hard disk mozes sprzit jakim magnetom da nista ne ostane na njemu. Ja sam jednom ko zadnji debil slucajno stavio pojak magnet na laptop, i tu je i kraj bio hard disku i svemu na njemu.
ssd je nesto drugo, on je mnogo otporniji od hdd
SSd je disk na pprincipu cipova, tako da megnet njemu nista ne moze. Obicni Hdd kao kod ovog laptopa je na principu diskova tako da ih magnet moze unistit