Rat simulacija
0
FIFA 11 ili PES 11?
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PES 2011 DEFINITIVNO
pes 6 shollym patch-vrh vrhova
ko ima sifru od pes 11 treba mi nek javi
ovo sto sam rekao odnosi se na PES 10 i FIFA 10, ali kao \"šajber\" kazem da to isto ocekujem i od novih izdanja, svake godine je to tu negdje, kakve revolucije, promjene i inovacije dolaze postepeno. i samo da kazem i o onom za sta me sjecanje jos sluzi. i prosle godine je ista recenzija bila: PES i FIFA najbolji, fifa malo bolje ocjene na recenzijama, najave revolucije u igranju itd. kazem vam po iskustvu i po iskustvu ljudi koje znam, na kraju presudi hocete li sminku i vise licenciranih liga i klubova, ili cete realisticniju igru na terenu. nekako su to u osnovi prednosti FIFA-ei PES-a u odnosu na konkurenciju. pitajte ljude koji su obe igre igrali zasto su odabrali jednu ili drugu, mislim da je sve sazeto u toj nekoj osnovi, a ja vam svima zelim sto manje nervoze, sto manje kretanja vaseg golmana i sto vise lopti u protivnickoj mrezi, pozdrav! :)))
recenzije su za ljude koji nece kupit obe igre i nece skidat crackirane verzije, a u recenzijama mnoge stvari igraju ulogu. i ne zaboravite da recenziju radi treca osoba, a ne vi., tako da su mi ovi \"jao covjece slusas li sta su recenzije rekle\" tipovi pravo smijesni. recenzije su smjernice, a ti sam odluci, nemoj da ti drugi formira misljenje. slusat sta recenzija kaze i ne razmisljat ni o cem drugom... pa barem mi u bih ne moramo bit retardirani, imas covjece torrente pa skines i PES i FIFU i sam probas sta ti valja. i poslije naravno (ako hoces, ako imas, ako si toliko nalozen da igras iz dana u dan, itd) kupis onu koju hoces. evo ja tako radim, i tako radi svak drugi koga znam. meni je konkretno prosli PES bio bolji, realisticniji, a vi kako hocete, fifa vam ima vise čliga i vise sminke (nema bh lige pa ces igrat neku stranu)... a sto se same igre (na terenu) tice, pes je puno realniji. sve ima svoje za i protiv.
glupost je izljeciva ako nisi retard. Kakve veze ima jel japan korak naprijed ili nazad sa pesom ili fifom? POgledaj recenzije, sve je jasno, fifa sisa pes vec godinama na konzolama a od 2011 je pocela i na pcju.
ti nemas pojma o gamingu,ili ga ne pratis, jesi gledo recenzije fife i pes-a ove godine,ovaj put FIFA pojeduje...
FIFA 11!!!!!!!!!!
da mi e znati ko je uporedivao ove dvije igre, zaista nema pojma ko got da je... PES je oduvjek bio najmanje 14 X bolji od FIFE bez obzira o kojoj se verziji radilo, a pogotovo izlaskom ove nove \'11....moze da prica ko sta hoces al PES je PES...japanc sto napravi nemoze da nevlaja, niste zaboravili da su japanici 2 korak ispred ostatka svjeta akd je u pitanju tehnologija..poz zz
dino zenica@ igranje fudbalskih simulacija na pc-u i ps-u se ne moze poredit..nevjerovatno je bolje igrati na pc-u...naravno ako imas jak comppapojacas sve do max ;)
Nazalost jarane nema nam nase Bosne i Hercegovine na FiFa-i 2011!!!!!!!!!!
PES-u sam davao prednost jos od 1998 god. na Nintendu 64 :) Ali mislim da je ovo najgora verzija PESa IKAAD! Koliko ga \"gotivim\" kupio sam orginal DVD i igram online i offline. Ali ovaj put je FIFA definitivno bolja i realnija!! U PESu kao da jsvaki igrac vodi svoju politiku... bjeze od lopte, ne otkrivaju se, vec stoje ii se vracaju nazad kad je kontra, shutevi su BAAAS nerealni, odbrane golmana jos gore... nakon slabog suta odbije se lopta na centar igralista... tahnika oko shevanja je grozna!!! fol \"link fients\" nesto!!! ma bjezite japanci!!! i onda jos obrnu te komande sto si namjestio na poluvremenu kad promijenis strane!! ako su htjeli otezati igricu jer je prekucavao i kunto i panto trebali su samo najmestiti jaci compjuter da bude... a ne nema se sr4ti u cejf!! FIFA je moj izbor ove godine...
PES je uvijek izdavao identicne verzije igre i za PC i za konzole. Dok je EA, do ove godine, izdavao različite verzije FIFA-e za PC i za konzole. Fifa 10 je uvela revoluciju u gameplayu i u svemu ostalom. Ali samo na konzolama. Na PC je ostala kao jedna fliperska arkadetina. Ove godine se to promijenilo. Izdali su istu verziju na obe platforme i zato odusevljenje kod onih koji su dosad igrali FIFU samo na PC.
Fifa 11 je zakon PES danasnji je za djecu, prije su bili dobri u zadnjih par godina, isto kao da su Fifa za siromasne. To igranje ovih igara na PC ne kontam, pa to skor nema nikakvog uzitka u osnovu na konosle tipa PS3 ili X-Box Ali neka ove teme, evo za raju koja igra na PS3, ime mi je BOSNIANDRAGON1, pa burjum dodajte-))
FIFIA ALL THE WAY! ne moze se ni porediti! od grafike pa nadalje... imam raju gdje nas se skupi 5-6 svake sedmice, smota se dzoja ili 4, udari se po gajbi i cao drugari! ko hoce da mu oderem guzove na FIFI 11 (PS3), bujrum pa me dodajte u drugove .. nick: EkiToBa