Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li opcija da posaljete poruku nekome i kazete da je prijatelj prijavio da smarate narod sa slikama svoje djece, selfijima ili slikama hrane??
Ako si kad postavio sliku na fb i ocekivo mnogo lajkova, a nije niko lajko. Zao mi je reci ovo ali vi ste bolestni, za vas nema lijeka. Tako samoubistvo nije toliko losa opcija.
zato treba ljudima lajkati :) da se ne ubiju zbog toga :) ma, to sve ima dublju pozadinu...... hvala bogu ja svoju sliku stavim na opciju only me...tako da ne moze niko ni lajkati ni komentarisati..dosta mi je sto se cujem s ljudima preko inboxa
@pasije popodne 1992 sta da radim, ovdje je sve anonimno :) jedino kad bi se svi morali logovati preko FB ovdje..ali, onda bi svi mi bili oprezniji u komentarisanju i to bi izgubilo svoju draz. a znas da se na profil sliku stavlja najbolja slika :)
061
da hoce uvest opciju da se stimulise - pravo puno govana bi razrahatilo ovu Kuglu
Covjek ako se odlucio na samoubistvo zadnje na pameti ce mu biti facebook.
Ko ima namjenu za samoubistvo samo neka ide na facebook delete account i skontat ce da Life Is Beautiful
Ne moze te FB sprijeciti da se ubijes kada je vec prije tvog rodjenja Allah odredio svaki momenat tvog zivota, pa i tvoj kraj. Tako da, ako je Allah prije tvog rodjenja znao (pise da zna sve prije nego i budes rodjen, ja licno citao Kur'an - samim time sve ti je vec predodredjeno bez mogucnosti da ti tu nesto promijenis, a ponavljam, pise da zna) da ces se ti jednog odredjednog dana roknuti, onda ces se roknuti druze :) Isto tako je Allah prije mog rodjenja znao i odredio da cu biti ateista :D
Puno posla ima Ollah Dz. Ali, fol je da nije sam, ima on pomoc, meleci folovi golovi. Puno mu, fakat, pomazu. Eno jucer trebalo unijet namjestaj kod Junuza Albanca, tri meleka se pojavise i zacas sve obavise. Rekoh, hocete popit nesto, pivo bezalkoholno, kazu, fala, ne smijemo, Ramazan je, rekoh, znam, oprostite, ja sam ateista, kazu oni, nema problema i mi smo, ali' zbog komsija, da ne smetamo, obicaj je.
Ovo je za one sto i samoubistvo prije nego sto ga izvrse objave status na fb.
Stvarno cu svasta vidjeti,cuti i procitati. Svasta u Bozijoj basti! Idiotizam.
Ko je nanijetio da se ubije, taj će se ubit....
Osjeko sam prst! Kako brate? Evo, ovako! Aaa, ode mi još jedan prst.
Joj kad trollovi skontaju pa nece im se stati u kraj
dabogdo da ga nikad nije ni izmislio,... zlo bez kojeg danas mnogine mogu
Pa dobro, fino, neka. To je loše i treba spriječiti po svaku cijenu.