Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facebook je pun jezika mrznje prednjace srbi a posebno iz lukavice citat ubio bi se da sam musliman, 90% su vecinom srbi koji otvaraju takve diskusije o velicanju genocida i ratka mladica a ima ih isto iz hercegovine tacnije iz neuma protiv muslimana, znaci to je fakat cinjenica da u srbiji i hrvatskoj ima najvise nacistickih organizacija u evropi......
Kakve veze RAK ima sa internetom hajvanu nepismeni?
OVOJ CLANAK JE RASIZAM PREMA SAMOM SEBI ZASTO? ZATO STO SE SPOMINJE HOLOKAUST I NEKI RUSKI ZIDOV KOJI SE BORI ZA SVOJA PRAVA A TO JE NAMA U BOSNI DALEKO, ZASTO NOVINAR SARAJEVO X NIJE NAPISAO KOLIIKO NA FACEBOOKU IMA GRUPA KOJE NEGIRAJU SREBRENICU ???
Ispade da sloboda jeste krilatica reklamnog panoa i da je se iskorištava i zloupotrebljava za svakojaka nakaradna mišljenja. Lijepa je to ideja, ali svašta se iz nje rađa.
Svrha demokratije je sloboda pojedinca, ali ne i zloupotreba... kao što je negiranje činjenica u svrhu političkih ideja ili stjecanja profita.
Demokratska sloboda mišljenja je umanjivanje 11 jula 95 i tih događaja.
Tačno je da na portalu ima govora mržnje,dodao i sa elementima rasizma.
Ne znam što nekome smeta negiranje holokausta. I to je demokratska sloboda mišljenja. Da se razumijemo, ja ne marim za postojanje ili nepostojanje holokausta, ali mi smeta što se nešto pokušava zabraniti u sistemima koji promovišu slobodu.
I DALJE STE UPODLJIVO GLUPI!
@hm kazes na \"portalcicu\" jel\' to imas neki kompleks manje vrijednosti svog rassplodnog organa?! koliko miilimetar, ha? hahaha jel\' i ovo govor mrznje, ha? hahahahahah
Komentari na Sa-X portalu su uglavnom govor mržnje! Nadam se da će RAK uskoro zabraniti anonimno postavljanje komentara a ovom portalčiću.