Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači raja koja tipka u hali na šolji...ne bi trebala uključivati ovu opciju??? :)
Ja sam vech imao ovu opciju i odmah sam je izbrisao. Chim neko krene da kmechi, Siri mi shalje poruku, jel to Kikser, jel to Kikser? Smorio se, i izbris'o.
Hahahaha, odlican
Ja sam na svom telefonu osposobio senzore mirisa, i ne mogu ni otvoriti klix komentare da mi ne ugasi app koliko ovaj krmak kixer smrdi.
jebo facebook.
Najozbiljnie razmisljam da zamjenim svoj smartphone za 3310. bgm samo smo postali debili sa ovim "pametnim telefonima" i nista drugo. Ako bud trebao slikat, imat cu kameru digitalnu, budem trebao na internet, sjedem fino za komp. Moram to probat, ovako ne moze vise, priznajem da pretjerujem i da ne znam koristit normalno pametni telefon, mada ne vjerujem da to iko moze!
Jbg ljudi jednostavno zele generaciju samodopadnih sebicnih idiota, debila i degenerika, i moze se reci da im to uspjeva, mada smo sami svi prihvatili to biti.
Mozda znaju i zasto mi je stolica tvrda
Dosadno, sretna, tuzna, snijeg, kisa, sunce, odmor, kafa, u vezi, ne u vezi.... 80% statusa, dodje mi da vrisnem.
"dodje mi da vrisnem" kao status, lol
FB i CIA: zajedno do prisluskivanja svih korisnika pametnih telefona i okruzenja u kojem se nalaze... PA OVO NE MOGU DA VJERUJEM DA JAVNO NAJAVLJUJU?!?!?! ... pod krinkom da ce korisnik moci "sam da izabere ovu opciju"
Facebook ce biti uninstalliran sa mog telefona
a sta ako gmuzim
...jaštaćeš nego otkrit :)))
na kraju će pametni telefoni i slušati muziku umjesto nas...
...ima smisla...ovi "in" slušači ionako veze nemaju šta slušaju...još kad ih vidim onako zombirane kako ispadaju na cestu, nesvjesni svega...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)