Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
twitter najbolje to radi kad je u pitanju verifikacija..fejs se toga nije sjetio,ali vec ako sad hoce to da kopiraju zasto ne kopiraju do kraja laksa verifikacija plus oznaka..
Ja sam na face stavio sliku gdje smo ja u ampak u misionarskoj pozi, i luđaci me baniraše. Ampak pusaaa..
jbt, postavim jednu sliku \"sumnjivog\" morala, koje su nesto malo vise nudisticke nego obicne slike, cak postavim i cenzuru (pixel) i oni menu blokiraju profil na 24 sata, a radi se o slici iz filma , slici koju je vidio cijeli svijet, sliku koju je ubacio poznati reziser, a sad se oni prave empaticni i stite narod od scena sexa, nasilja i gluposti... na kraju skontam da je dobro sto mi se to desilo - deaktiviracu profil, mamu im imperi -kapital - propagadnu :)
al zato je od tebe napravio nepismenog de.bila.
fejs je wech odavno obichno ssrraanjeeeee.....