Tužba za upotrebu riječi
0
"Face" postaje zaštitni znak Facebooka
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce senad hadzifejzovic sada sa svojom FACE TV
Mrs !
a nek senad sve njih tuzi ,jer je prvi on imao FaceTOFace . Haj zdravo Mark i vase LiceKnjiga.
Što jedan moj jaran rek\'o \" A jest raja glupa! \"... Pola komentara pljuje po čovjeku, jer su skoro pogledali Arrivals :D pa ih sad strah zidova... 30% njih ne konta šta i kako je zaštitio... A ostatak je eto prihvatljiv, šta zakljucit... De se obrazujte prvo, pa onda komentare pišite, to što vam je neko dao internet i omogucio vam da i vi ovo sve pregledate, ne mora znacit da mozete pisat sve sto vam padne na pamet :D
ja jesu se osilili majku li him njihovu!!!
sviju cu da vas kazem marku zukenbergu
da hoce propastii...to bi mi bilo najdraze
rekao je Zuki jednom \"ako pravim stolice, to ne znaci da svakom proizvođacu stolica moram placati odstetu\". i naravno, kako to biva na \"divljem zapadu\", Zuki je pogazio sam svoju tezu...
Očit primjer internetske megalomanije, borba za No.1 giganta na internetu. Naravno to samo može pasti na pamet jednom nabrijanom pro-cioni-kapitalističkom amerikancu koji bi vam, da može, skinuo gaće te vam iste ponovo prodao.
ja bih ovim virtualcima, za njihove virtualne izume, dao i virtualno bogastvo
Hajde da se jednom i s tobom slozim. Barem dijelom. Smijesno jeste, ali da nece proci... Sumnjam. Cuj tuzili techbook zbog \"book\" u nazivu. Pa ovi kako su krenuli morace se naci nova rijec u engleskom jeziku za knjigu. Ne mogu da vjerujem da su dosli do te tacke da mogu zastiti rijeci koje se koriste u svakodnevnom govoru. Pa ovo je postalo smijesno.
Nije on kupio rijec \'\'face\'\' lol...samo ako pravis web,ne smijes staviti rijec \'\'face\'\' u naziv.Mozes ti nazvat knjigu \'\'facebook\'\' i nece ti prismrdit.
milksop Zucker :) javna tajna ko stoji iza facebooka i ko rukovodi ovom kompanijom
FaceTime je jedna rijec... Teachbook je jedna rijec... moze sanjati da ce dobiti... sto se tice zastite face, para kopa gdje burgija ne moze...
Facebook ...bljahkkkkkk,fuj...stvar za seljake i seljanke!
sasvim normalna stvar..ali neki ovdje ostavljaju komentare, niti da su procitali cijeli tekst, ili jos gore procitali su ali ga nisu shvatili, ili jednostavno se ne razumiju u to kako patenti funkcionisu (sto je u neku ruku i razumljivo buduci da u bosni tako nesto mozda i ne postoji)...a onda ovi koji odma vrijedjaju po vjerskoj osnovi...kao eto on je c... i zato je zaebo jarane...a to jedan, recimo arap, nikad ne bi ucinio. inace ne kontam odakle sav taj animozitet prema jevrejima od strane bosanaca? pogotov prema americkim jevrejima koji su se pokazali kao veliki prijatelji bih. borite se za palestinsku stvar? pustite vi njih neka se oni bore za sebe, a vama je bolje da gledate svoj interes. ali sta ces tipicni bosnjo: bice svako i borice se za svakog, pa makar to bilo i na stetu sebe i svog naroda.
koja budala