Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao sam HTC one radi i dan danas bez problema,imao sam htc m8 radi kod supruge još uvijek bez problema,kod mene je htc m9 fercera ko zmaj !!! tako ne pričajte o nečemu o čemu nemate pojma !!!
Mogu specifikacije biti odlicne ali su mobiteli nekvalitetni. Imao sam HTC 10, jedva sam ga koristio i samo se iskljuci i ne mozes ga upaliti, citao sam da se to desavalo hiljadama ljudi. Sebi sam rekao da cu uvijek dati vise para za kvalitetan mobitel kao iPhone nego za ovo kinesko smece.
@b1ackfie1der ma samo provjerena marka majke mi sve ostalo je riskantno
@b1ackfie1der meni nije nijednom pao, problem je bio sto su se dijelovi ostetili zato sto nisu bili dobro instalirani u mobitel. Rekao bih jebi ga da nije i mom haveru isto bilo.
Zvijer od telefona bar po ovim specifikacijama Za one koji ne znaju HTC ima vise patenata u mobilnoj telefoniji od Samsunga a naravno i od Jabuke :):)
Opak uređaj.