Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dje si internet energija nisam te prepozno XD Svidja mi se Joseov komentar ;)
ONI HOCE DA SE NACRPITE INTERNET ENERGIJE!
@ovaj gore nije ni bosna ta koja salje bombardere na jade i bas lincuje licnosti zbog drugacijeg misljenja.
Nije citav svijet Bosna da te unisti salterski radnik ako si se zamjerio toj istoj osobi.
Svi koji su za ovo neka dobro razmisle - da mozda ista ta kompanija ne prikuplja DNA podatke svih nas... Zamislite da se zamjerite nekome ko ima moc da vam ponisti pristup novcu, putovanju, zdravstvenoj ustanovi - dzaba poslije pare na banci ako nemozes da ih dignes... Ovo nije potpuni pristup sa otiskom prsta - ovo je potpuna kontrola onih koji ostave otisak kao identifikaciju.. Jos koliko drugih stvari, kao podmetanja otisaka prstiju u svrhu eliminisanja problematicnih i onih koji puno misle i zapitkuju... WAKE UP!!!
a sta ako si mafijozo pa osijeces nekom bogatanu sapu i sa tim odes do bankomata,dali bi sistem i tad prepoznao da nesto nije u dure