Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se kad sam ja bio dijete, prije desetak godina.. nije nam trebao fb, nismo znali sta je internet, bili ispred zgrade po cijeli dan, trcali, druzili se, igrali fudbal .. Bili smo sretni, nismo bili \'emo\', nismo puno trazili a sve smo imali. Izbrisimo fejs i vratimo se na ulice.
pa da me vidi babo .....
Neznam koliko je to pametno.Djecvu treba ograniciti na nekoliko djecijih stranica i to je to...facebook nije disney.com
djeco, izadjite, disite cist zrak po planinama, moru, kanite se komp.i interneta! za kompjuter , internet cete imati vremena i poslije... i do tog trenutka...ZIVITE!!!
pa naravno da kaze da se dopusti djeci mladoj od 13.. kad je i on dijete..u svojoj glavi:@
sta me imitiras momcino
anti fejsbuk! kad samo vidim ko ga je \'\'napravio\'\' MUKA mi dodje ;)
ma cim se rodi to treba prijaviti na fejs... da ovaj decko nije malo pobudalio od bruku para kojih ima pa tak prica ?? da je pametan odnosno da malo razmisli o djeci koja lutaju po netu...nebi ovo rekao!! aaaaal ett..
pa kretenu, kupi kucu da ne zivis u prikolici, napravi sebi dijete i odma ga ti prikopcaj na fejsbuk, ukini igralista... ccc
Koji će mi kur*c?
zaboli njega za rizike i moral tako je kada para udari u glavu
Mi smo se igrali gelerima i cahurama, po cijele dane bili vani i super nam bilo. Facebook je danas tu, ne može se izbjeći ali možete naučiti svoje dijete kako da se čuva. Naravno da je FB židovska tvorevina ali niđe veze šta ima od vašeg imena, prezimena i slike.....ne može podići kredit na vaše ime tako da......zaboli vas, have fun :)
Ja sam Mark Zuckerberg, jevrej i ja hocu jos para tj korisnika. Milijarde nisu dosta
a ljudi postoji zivot i van facebooka! hocete link?
Alo konjino imas milijarde jos se nasao tu kurciti. Dabogda ti hakovali to govno
pa jbt ja sa 13 godina brao cahure i gelere a oni hoce fejbuk , e ev vam ka.ra
Ja ne koristim fb niti ih placam, one dolaze same. Jest brate da smrdi ali pi.cka je u pitanju. Pozdrav za Zeljku iz Lukavice