Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nokia je odlicno uklopila ulozeno i dobijeno sa Lumia telefonima u kombinaciji sa Windowsom. Windows radi znatno stabilnije od Androida, trosi mnogo mnogo manje resursa telefona ( procesor i ram ) i pruza znatno optimalniji rad. U ovom trenutku jedina prednost Androida je ogroman broj razvijenih aplikacija, ali i to ce se ubrzo promjeniti jer je sve vise Windows Phone programera koji su uvidjeli mogucnosti Lumia telefona.
android je vise teen os,windows phone sam poceo koristiti i imam lumiu 820,nikada se nebi vratio na android,zelja lumia 925 ili ova 1520 :)
meni je ipak zelja 1020 , 41 mpx kamera :) ili 920
windows phone 7 sam koristio skoro 2 godine i to njihov prvi model samsung omnia 7, metalno kuciste, brz procesor, ekran strava za kameru da ne govorim, izrada odlicna, sam OS je fluidan i jednostavan na prvi pogled ali je odlican ako koristis sve kapacitete koje pruza, trenutno koristim wp8 htc 8x i prezadovoljan sam, iskreno nikad nebih uzeo android, ali svatko ima svoje misljenje ;)
Nokia ja je uporna da strada, ne razumijem to nikako. Ljudi vole nokiu, ali sta fali da ima neki face koji je slican, pa eto i isti kao android...imam utisak da tjeraju vjetar kapom. Imam jos uvijek lumiu, al iskreno zadovoljan i ne puno, dok sam samsungovim tabletom odusevljen, zao mi je da nokia propada, ali sami to hoce
Mozda na Balkanu propada - i ja imam Lumiu 920 i ja sam prezadovoljan mobitelom. Trenutno ti je takva situacija, da na svakom koraku imas po jedan smartphone sa Androidom kao os ili imas IPhone... i toga ima već toliko da je postalo dosadno nekako - u redu Android ima ogroman izbor aplikacija, al kad će iko isporat svih milion i kusur il koliko ih već ima... Sa druge strane, imas WP8, naizgled skroman, ali po meni više poseban nego skroman... Nekako mi je WP draži i jednostavniji od Androida, kojeg sam prije im'o. Sačekajmo prvo da vidimo kakav će uspjeh imati ovaj phablet :)
nokia je extra
ako je phablet, onda mora da je prvi!!!