Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je pola marke ne bih ga kupio, nijedan od ovih "pametnih" satova pa yebem ti svijet koji je naučen na izbacivanje novog modela telefona svakih pola godine, ljudi tek uzeli s4 oni će za mjesec predstaviti s5....i čak ni to im nije dovoljno da "pomuzu" pare koje im trebaju pa nam još dajte i satove na kojima možemo vidjeti ko nas zove bez da vadimo mobitel, pa jesmo li to retardirani da ne možemo izvaditi mobitel iz džepa ili oni imaju planove da povećaju mobitele na 17 incha pa ćemo ih svakako morati nositi u ruksaku a onda će nam trebati "pametni" sat da vidimo ko nas zove. Ne padajte na ove pizdarije, ja koritim LG G2 ali recimo i galaxy s2, optimus 2x, xperia arc s....sve su to još uvijek fantastični telefoni ali su ih korporacije napravile "starim" da nam uzmu keš.
i sto je najgore prestaju pravit update za takve telefone jer se fokusiraju na nove telefone. ja sve cesce vidim ljude/omladinu po kaficima, diskotekama da umjesto da pricaju jedni sa drugima svako bulji u yebeni smartfone i il je na fejsbuku pise sta trenutno pije ili igra igre. ovo sve vise ide u qrc...
Pa zato i ne znaju razgovarati. Sve je manje normalnih parova a sve više gay-eva i lezbiyki. Tuga me uhvati kad vidim 5 ko iz raja lijepih cura da same hodaju a niko od momaka i da se okrene za njima-svak pilji u smartphone i gleda jel mu neko layko fb, jel mu tvito i sta na Klixu komentarišu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
aj ovo aj ono aj se yebite vise
...da prostiš...
iShit
Allah je jedan
al moras priznat da je lg napravio dobre telefone ja imam optimus l5 sasvim dobar za cijenu od 285 km
G2 zvijer
ili ono kad sam u barlotiju cura cacka telefon na smrdljivom fb fuj fuj .
Ne!
Niđe veze!
Ma daj mi normalan sat hebo ovo njesra!
Nije lose, samo sto ga valja kupit druze!
Jesil iz Tuzle druze :D