Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e danas vise nema, neke siljate kamencine danas na slici, smrc
bosna nema veze s hercegovinom, kao ni s rs.
stari most, sagraden prije koju godinu. glupi bosanci.
budale. rijec je o herzegovini, a ne bosni. savim druga drzava.
Zahtjevam da Microsoft stavi na naslovnicu Laktase ili Livno, pod hitno!
nene2 04.09.2009. u 12:34 Bosna je prelijepa i bez njihovih priznanja. pa ja. Ev ti odgovor od jednog hercegovačkog Bošnje: Mostar nije Bosna, nego Hercegovina sine...To ne brkaj !
sto se grad ne zove cuprijar, ljefse zvuci...
Super stvarcia. Evo gledam iz USA. Toliko me ucinilo ponosnim da sam poslao link svim radnim kolegama da vide sta bing koristi kao pozadinu. Ljepota od zivota :) korak po korak treba imati razuma i strpljenja. Jednog dana , ko zna, mozda bas i svicarci se budu ugledali na nas :)
ja za razliku od tebe vidim dalje od svog nosa. ponosan sam na svoju zemlju iz nekih razloga koji imaju pokrice. a to mega svrsavanje zbog ovakvih slika govori kolko mi imamo lose misljenje o sebi. znas kad malom djetetu das marku da kupi nesto sebi a ono bi da pukne od srece i niko nije sretniji od njega. ja sam pomalo tuzan jer nas ovakve sitnice cine tako euforicnim. treba biti sretan i treba covjeku biti drago al bez pretjerivanja
jesu ovi neki pojedinci jadni sto pljuju po svojoj zemlji i po narodo sto se ponosi sa svojom zemljom. Niko nije rekao da ce se stanje ikakvo promjeniti u Bosnu na osnovu sto je Bing jedan dan postavio sliku Mostara na svoju stranicu. Ljudima je jednostavno drago sto je to Microsoft uradio i nista vise. Ovaj jedan prica o primitivcima i kako mu je zao sto je dio ove nacije, pa mangupe sta si ti dokazao stim komentarom je da si ti primitivan i bas isti kao taj nardo sto nevolis. Meni licno je drago sto je Bing postavio ovu preljepu sliku. A zo ovog sto prica da se nevidi iz cijelog svijeta nije istina ja se javljma iz Amerike i vidi se ovdje.
ni ja nisam nesto odusevljen stanjem u drzavi, tj nemam neko visoko misljenje o naciji kojoj i sam pripadam al nema potrebe da se tolko uzbudjujes. tvoji postovi su samo kontra produktivni. da su ljudi svjesni svega sto si ti nabrojao oni to nebi bili. dapace oni o sebi misle sve najbolje. ti treba da se odselis ili jednostavno prihvati cinjenicu da si bosanac kao neku kaznu jer si vjerovatno bio i.d.i.ot u proslom zivotu
Koja masovna ekstaza. Baš ste jadni. Eto sad ćete imati ukinute vize, dobićete posao a onaj koji ga ima dobiće platu ko onaj u Njemačkoj mu kolega. Državom će vladati zakoni ma, ima da se Švica ugleda na nas. Privreda će da procvjeta i doći će novi bolji političari koji ne kradu i znaju stručno raditi svoj posao. E, kad se sjetim da je sve krenulo od Binga. Boodale jedne.
Bing dobiva moje simpatije kao i mjesto na home page.
eee neka i nama neko da nesto, u ovom slucaju,besplatnu reklamu...svaka cast
Uredu je ceto skontali smo te, to je zato sto u sumi i nemas internet