Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je to, blokiram klix u pretrazivacu...
Svaki dan na klixu ja naucim po jednu novu vrstu vremena, dobar portal za ucenje gramatike, preporucio bih ga svim turistima
ljepse JE biti apple-ovo sjediste :D
bira iz hacaBi ima bolje sjediste
Uze mi riječi iz usta..PA FAKAT, NE DOPISUJU SU NA FB-U
To vi postavljate pitanje sta ce bit atraktivnije? Pa ljudi se ne takmice uopste nego hocete da raja dole vice apple i to, pa da nekako dodje do teme da neko mrzi muslimane ili ovo nesto servi dismr (to je posebno grozno forsiranje) da neko povikuje hercegbosna pa da se srebrenica pominje..ma trag vam se zatro dabogda!
Apple normalno, ne moras imati puno mozga da i ovo shvatio...
Daj, ba, pogledajte malo naslov prije nego što objavite. Stvarno...