Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obaramo granice moralnog, društvenog i normalnog, djeca rađaju djecu, pa s toga i porađanje djevojčica od 9, 10 ili 12 godina starosti.. :( P.S. Lijepo vrijeme klikera, autića i barbika, a na spomen djevojke ili dečka udari crvenilo u obraze i do 18. godine starosti.. :)
Svako vrijeme ima svoje igre ... sad bi ti moj Dedo došao i rekao da nema bolje igre od Klisa ... :D Tako je kako je ... nek se igraju kako god ... Jbg ovo će prouzrokovat koju školsku pucnjavu... al sve je to dio modernog društva ...
to da djeca radjaju djecu - oduvijek je postojalo, cak je bilo cesca pojava u proslosti nego danas. za ostalo se slazem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pocet cemo djecu pravit preko WiFi Kako je krenulo
joj glupog članka! kako neko može i izjavit da dijete ispod dvije godine "koristi" nešto, nema ono pojma, čega se dočepa to stavlja u usta, vidi nešto svijetli i to pritišće, WOW...
Doso mali u skolu i prica drugu pokvario mu se Laptop,pa sta si radio poslije pita ga drug?Pa nista, sjedio sa familijom fini neki ljudi.
napredak
sta djete zna bolan nebio....roditelji su sve krivi!!!
Vukojebine.
Mi "stariji" smo imali ljepse djetinstvo,zanimljivije i kreativnije. Druzili smo se s drugom djecom i pravilno razvijali. Imali smo puno drugova i drugarica. Bili smo fizicki aktivni-lopta,ganje itd. Za sve gore navedeno postoje neoborivi dokazi od kojih su neki: Od svih tih silnih drugova najvise se druzimo na portalskom rajom? Rezultat fizicke aktivnosti su stomacine koji vise preko tastature i sedmicna posjeta apotekama, a dokaz pravilnog intelektualnog razvoja je zavidan kvalitet komentara.
Za sve su krivi roditelji kojima je mrsko pozabaviti se sopstvenom djecom, već im gurnu mobitele i tablete u ruke, posade ih pred tv da bi oni mogli s mirom živjeti svoje neispunjene sne. Tipa "kupila sam plejstejšn djetetu da mogu ponijeti kada izađem na kafu, da brate s mirom sjedem i da ono šuti i sad sam rahat." Danas sutra kada djetetu zatreba bilo kakav savjet u životu ono ne zna ni kako da se roditeljima obrati, a kamoli da će ih uzeti za ozbiljno. Pored roditelja, trenutno su dijelom krive i cuke, htjelo se to priznati ili ne. Djeca se ne mogu igrati napolju, čuvaš ih u kući haman k'o u ratu i to znaju ovi što imaju djecu, koji moraju s njima biti napolju i stražarit, a ovi što nemaju djecu... nek se furaju na svoju ljubav prema šapama i nemaju po ovom pitanju pravo glasa uopšte.
dosla nam je epoha degenerika ju hu
Bravo roditelji! Napravite debele lijene retarde od djece.
why so serious batko?
Kaže: Da vidiš što mi je bistar mašala, tek mu 3 godine, a sve zna na kompjuteru
normala mame tipkaju poruke i pametuju koja je hapica najbolja
Sevim im majke ..
Samo ih vi navikavajte da vise na kompjuteru bukvalno prije nego sto prohodaju. Koje se to dijete naučilo samo od sebe da uzme knjigu u ruke, sta je stetno a sta nije? brate mili nije ni dijete za svakoga, ako ti ga je mrsko odgajati, ne radjas i cao.
IMAJU DJECA VAZNE TEME ZA RAZGOVOR :D