Potraga za vanzemsljkim životom
0
Britanci prave najveći teleskop na svijetu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
selam. na osnovu nivoa poređenja u ovom članku ja bih rado zaključio da se radi o tome da znači kada se drvo obara, lijepo se uzme jedna špaga i kanap koji se mora zaokrenuti, i samim time praviti polugu ili uteg, kao kada se mijesi pita koja MORA da bude u tepsiji koja je prethodno veoma dobro, efikasno i temeljito išmirglana. znači, isto kao i podmetač za pivu, koji npr možete uzeti kao i ja i dok se vozite s kolegom/kolegicom s ili na posao, fino uzmete to i njima gađate ljude i pokušavate da uočite bilo kakve emocije u ovo današnje vrijeme nevremena. srdačan pozdrav i doviđenja.
Ocel se s ovim konacno moc vidjet taj burek u svemiru?
nace k*rac u svemiru velicne mjeseca kako se klati sa u svim smjerovima. tako ce autentican bit da ce ga proglasit za vanzemaljca
S-x naslov: Potraga za vanzemsljkim životom
Ovaj ako ne nadje vanzemaljski zivot, izmislice ga...