Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ove orlove pustiti kod nas u Parlament.
koja je najveca zivotinja? oro haha
Ovako izgleda u jednoj maloj drzavi gdje vlada red,rad i zakon.Kako se jedna mala drzava organizuje i na sve nacina cuva i brani i u kojoj zivi cini mi oko 120 razlicitih nacija i u kojoj su svi ravnopravni i gdje se postavljaju SPOSOBNI a ne PODOBNI.Tako sam negdje procitao da je sadasnji gradonacalnik Roterdama musliman Marokanac.
Orao pao, orao pao
A ro je lako rijesiti,samo umjesto plasticnih propeera staviti metalne ostre kao zlet,pa kad par orlica ostane bez prstica .Skontace da su dzaba bacili pare na trening.GDJE SUSAD EBENI ZASTITARI ZIVOTINJA,ZAR OVO NIJE ZLOUPOTREBA.
Mislis da se oni nisu toga sjetili
Nakon što pokupe informacije sa drona kojeg su uhvatili, da li ostali bez prstica ili ne, bas bi bilo dobro da se ti psihopati opasno kazne koji su namjerno tako pokušali zivotinju da povrijede. Kratko rečeno "takve samo ubit"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebali bi i mi ove vrane po Sarajevu počet trenirat da rade nešto korisno...
@Separatista tebe su posrale odavno izgleda, i to sve po glavi...
...čini se da trake oko orlovih šapa zaustave ili polome elise prije nego što ga orao ščepa. isto se čini da se ne može osloboditi drona bez pomoći čovjeka.