Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo, iPad nije netbook i njegovim izbacivanjem na trziste Apple-u i nije bila namjera parirati netbookovima.Jedna od osnovnih funkcija iPad-a je elektronsko citanje knjiga u cemu je, barem prema prikazanom u promociji, daleko ispred Amazonovog Kindle-a. A blogerke, kao i feministice koje nemaju svoje blogove nisu reagirale zbog naziva Appleove nove stvarcice, vec zbog cinjenice da se u iPadovom promotivnom videu nije provrtila ni jedna zena, pa makar da statira u kukuruzu. Odatle to: \"Radi li ijedna žena u Appleu?\". A nespretan naziv je samo poentiranje/podcrtavanje gore navedenog pitanja.
Siguran sam da ce raditi bolje od svega drugoga slicnog. Mac je mac...
razlog ipad-a je borba sa nexus-one. sad ce svi ovo da kupe koji su cuvali pare za nexus-one.
Nazalost Apple je ovaj put razocarao, od stvari koje su najavljivane nista se nije obistinilo osim touch screen. Ovo je uvecani IPhone sa manjim mogucnostima.
Ma vi bi to sigurno bolje i stvarno otkud im pravo da izume nesto novo ??? ko je Steve , ne zna on nase dezurne forumase eh sta bi sve oni mogli , ali ..... :)
Mislim da je jednostavno: Sviđa ti se ili Ne! To je to, nista revolucija.
buducnost tehnologije je da ce se mobitel i racunar jednog dana spojiti u jedan uredjaj - i to je neminovno, a ovo je samo jedan od pokusaja da se to uradi. uspjesan ili ne - ostaje da vidimo.
@wtf Pogledao je jesam, naravno ne uzivo al imas je na oficijelnoj str., specs procitao. Sta nudi vise od vecine netbooks? Ne znam sta je po tebi bosanska standardna, iskreno me malo nervira koliko dizu frke oko izdavanja tog haj da kazem netbook-a ko da su svijet otkrili. Steve mi je drag al ipak...
HAHAHAHHA presmjesni su..xD...pff nidje veze Bgm
@Fozgen Jesi li prisustvovao na jučerašnjoj prezentaciji pa povodom toga daješ svoj komentar, ili furaš standardnu bosansku šuplju priču?
Izmisljanje tople vode. Kratko jasno uvecani IPhone, fakat ne vidim nista toliko revolucionarno niti toliko dobro al et.