Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetan broj nasih ljudi upravo radi na ovom telefonu ! Redom su vrsni strucnjaci pa od velikog broja radnika u RIM-u prilikom posjete Kraljice Elisabet samo je jednom pripala cast da prezentira BB nije slicajno Izabrana Bosanka!
Ima i toga, ali ja nisam korisnik istih, a po tvom stilu pisanja vidim da svršavaš na te igračke, prema tome znaš i bez moje sugestije da si poglup, je l' tako?
Pa naravno ako se nalazis u BiH!
Ja bih prije rekao, pametni telefoni za glupe i lijene ljude. U principu to je to.
Pametni telefoni za pametne ljude ! U principu to je to :)
Kad će pametni telefoni koštati 100km??? J.e.b.o. ovo, čuj telefon od 800, 900...pa i više maraka. Nije normalno!!
-Bice i unikata iz ove produkcije ....slobodna narudjba, ko sta voli nek izvoli -graviranje zlatne poledjine sve je u opciji...!