Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vas nepismene s e l j a k e. Mogu vas informisati da je do sada Bill Gates DONIRAO oko 50 miljona dolara u dobrotvorne svrhe. A takodjer je potpisao ugovor da 99% njegovog \"casha\" ide u dobrotvorne svrhe kada umre. Niko nije pomogao siromasnima kao on. Sta pljujete po covjeku?!
Ej Gates daj 12 maraka zamjenim oklop na mobitelu.
@Mostar 93 - nije 50 miliona dolara, vec je preko svoje fondacije dao preko 30 milijardi dolara iz svog dzepa, zbog toga nije rangiran vise kao najbogatiji covjek na svijetu. Sta bi god moglo u preventivu ici protiv ovih stvari, za podrzati je! Svaka cast Gates-u.
Najbolji i najjeftiniji način je bio poznat starim Egipćanima još prije nekoliko hiljada godina: najesti se bijelog luka... samo Bil Gejts nema mozak koji bi to mogao shvatiti.
Svaka cast, svijet je definitivno bolje mjesto zbog njega. Btw, do sada je dao 30 milijardi u humanitarne svrhe, ne 50 miliona... Velika razlika...:-)
TA ČE ON, JADO I FUKARA AMERICKA VRJEDI MOJA MILJA KO SVI NJEGOVI MILIONI JA SA STO EVRA PROVRDEM KO DA CE SUTRA SMAK SVJETA I BOLI ME K....... ZA BILOM I NJEGIVIM KOMARCIMA
ma to je njemu ko meni 10 feninga...mozda nije ni tolko..cak i da ima jednu milijardu ( sto je 1000 miliona) milion mu ne bi bilo puno halaliti...a ne, njegovo bogastvo se procjenjuje na 56 milijardi sad u 2011. godini...eto pa sad skontajte jel bi vecina vas na njegovom mjestu pomagala druge...ja nekad imam samo cenera pa zovem svima kafe..kontam bice para...
dobrica..
vjerovatno ce donirati afrikancima, kad im salje milione, pomaze im, vjerovatno je ovo i za njih, logicno @Mostar93´ pusti ih, vidis da niko nista ne zna za njega osim da je njegov windows
Bog me ubio ako ovo na slici nisu muhe zunzare, a ne mosquitosi. I drug Stari je imao svoju ZsuZsu. Dobar je bio.
Ovo ce definitivno spasiti ovih 905 afrikanaca koji nemaju ni za hljeba, a ne da kupe ove laserske sisteme....
Ma PIPS je zakon, naravno, ko ga se sjeca
de ne seri molim te,u zivotu nista uradio nisi i pljujes po covjeku...sam je zaradio i zasluzio sve sto ima..
j.e.b.o. v.a.m on m.ater..daje svom narodu koji i ima,a ti sto jedva prezivis dan danas,boli njeg racKu.ccc
pogresan citat, mislio sam na \"add\" usera xD
@Mostar 93 Dao bi ti da ti nije android