Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahah čitav članak je prepisan sa www.info.ba
www.just2cool.com.ba
Skype zakon ba
Ti nisi dobar nikako. Čovjek ti daje dobar savjet a ti ga napadaš. Papčino!
@jeftino isto sranje, drugo pakiranje: voipwise.com i jos jedan sam sreo, ime mu zaboravio, ma sve na isti kalup, ista firma im u pozadini, neka poljska mislim
DZABE MOZES SAMO POGINUT
Jest i to je povoljno ali ovdje platim 4€ i prica je na FAIR USE osnovi sa u ovom slucaju hrvatskom. Znachi moze pricati 24 sata na dan svaki dan i 4€ mi odbijeno sa kartice. Tako da mi je to odlicno i automatski mi svaki mjesec odbija sa kartice ja ne osjetim a zena prica ko da je jos uvijek u splitu :)
jest u pravu si, jedna obicna bosanska seljacina sa dna kace... A gdje ste Vi toliku kulturu pokupili samo da mi je znati. Ovo je bilo cisto informativno na posto G-dina \"ma haj\" da ce sve ovamo doci za 20 godina, a Vama veliki gospodine neznam ni tko se obratio. Zato cu sada nastaviti po svom bosnjackom jeziku \"hajd od.j.e.bi u laganim odskocima\" Stoko hercegovacka koja misli da su veci hrvati od hrvata iz Hrvatske. Ostalim lijep pozdrav i pls zadrzite svoje misljenje za sebe osim ako nije sta konstruktivno....
voipcheap.com izvinite greska bila :)
Imas jeftinije odavno, Voipcheak com ! cijela zapadna amerikai kanada evropa je potuno besplatno a hrvatska je 0,02€ ! idi vidi na njihovoj stranici mnogu su jeftiniji od skype! Mozes i da skines program za mobilni pa da zoves sa mobilnog!
@smoi: Ti si jarane jedna obicna seljacina kad se \"hvalis\" tako. Majku vam j.e.b.em seljacku i tebi i zeni.
Meni zena svaki dan zove dalmaciju i dodje me mjesecno racun 4€. (po 300 i kusur dolazilo na bh telekomu) Skype zakon i ne bih ga mijenjao nizasta (naravno dok sta jeftinije ne bude u ponudi)
test
sta cu se sekirat kada kod nas nece to doci za 20 godina minimum
SVE TO RAJA PLATI I ODRADI ZA SVE OVE \"BESPLATNE\" PONUDE,PA NEMA DJABE NI U STARE BABE,A DA BUDE KOD JEDNOG JEVREJA ,I U JEVREJSKIM KONPANIJAMA SAMO TO TAKO UPAKUJU DA JE BESPLATNO LAFO....TO NIJE TAKO BESPLATNO,IMA TU RAZLOG I INTERES IZA TOGA SVEGA KOJI SE PLACA I ODRADI.