Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to bi se kod mene opet ispraznilo... al zato kad moja ujna počne handrljati na mobitel, to bi njoj eksplodiralo u rukama!
Ew komsije mi zovu muriju, zbog j.ebenog mobitela.... ne daju mi ga punim kazu derem se po cijelu noc pa im smeta.. :))
1) \"stvara se mala količina električne energije, tačnije 50 milivolta\" Volt - jedinica za el. napon Joule - jedinica za energiju 2) \"Daljim istraživanjem bi se mogla smanjiti i buka u blizini autoputeva apsorbujući zvučnu energiju vozila\". Kako? Time sto ce mobilni telefoni (od vozaca ili ljudi koji zive u blizini?)apsorbovati zvucne talase?!? Rijetko kad se uspije u jednoj recenici \"upakovati\" tolika glupost
@s-alica: To je vec izmišljeno, a to ti je ono kad odes u granap i kažeš: \"Daj mi dvije marke na broj 061 ... ...\"
a sto ne izmislise kako ljudskim glasom puniti dopunu :D lako cemo mi za punjac
e pa onda cemo u autima pjevat i nema zime
drugovi nije \"kintericka\" nego \"kineticka energija\"
ne pricam, uglavnom sms
e ovo je korisno istrazivanje i nauka ne ko americka kavazi dostignuca i japanska... svaka cast :D