Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi zajebajite, ne znate vi kako su agresivni vlasnici Iphone-a, ako im se dirne u ljubimca, to grebe, ujeda, psuje....zato svi uglas hvalite apple.....
E da znaš da si u pravu. Dvojica mojih prijatelja imaju iphone, i bolje ti je da im diraš familiju nego mobitel.
Znam kakvi su bolesnici,kao razmazeno deriste kmeee kmeee,svako normalan vidi da nema veze koj smart phone imas danas svi imaju iste apps i funkcije.Pogotovo kada ovi bolesnici kupe novi model svaki put placaju ogromne novce za staru tehnologiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Apple je idiotska kompanija sa precijenjenim proizvodima. Hipsteri & ekipa, ohladite ba malo.
istina o apple i phone: People hate Apple iPhone because they are behind the curve in technology every year, yet act like they are on the cutting edge. They have proprietary chargers instead of the universal USB like everyone else. Their phones haven't changed size or shape in any meaningful way. They put 0 effort into research and development and yet every year people swarm the stores for their sub-par phones. We don't hate Apple so much as we hate how popular a sub-par brand is.
Cloud-strife, ako je tebi "cutting edge technology" imati telefon sa bezbroj beskorisnih aplikacija onda si se malo za***.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Steve Jobs se okreće u grobu gledajući u ovo sranje od novog iPhone-a
zagrizes jabuku a truhla unutra .
Nekaže se truhla nego trula a seljo sta ti znas sta je mobitel imas 3 marke u đepu i to nisu tvoje
brus li jesi'l ti truho il si TRUO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad covjek malo bolje razmisli ovim smart telefonima nemoze ni dan ipo da bude baterija. A na primjer nokia 3310 ,baterija je mogla po 3 do 4 dana. Sve nesto izmisljaju a nikako bateriju da izmisle da traje SVE SU OVO PREVARE.
Istina, ali nokia 3310 sta mozes samo pozivati. Smart telefoni mogu sve sto i kompjuter pa ih ljudi ne ispustaju iz ruku. Mogu se kladiti da kad bi uzeo neki Samsung s da bi mogao 3 dana da izdrzi da se koristi samo za zvanje i sa WiFi i 3g iskljucenim.
@Hepek, istinu zboris. Bila sam na planini 5 dana na odmoru i upravo to i uradila. Zeljela potpuni odmor i iskljucila net, a tel koristila samo za pozive i sms. Baterija trajala 3 dana, a rijec je o S4 active.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj na prvoj slici je kinez. Ne viri mu kamera :D
Danas kinezi haraju svijetom kakv iphone kakav samsung kakav qurac Xomi,Doogle itd ubijaju s svojim specifikacija a bog dao za 200eura kupiš mašinu.
Za telefon koji košta 2-3 milje nebih se trebala naći zamjerka ali eto kad neko svoje sranje procjeni realna cijena iphone-a 6-ce je oko 500-700eura i to je previše al et.
To mu i jest cijena u Apple Storu nemoj ti gledat ove nase svercere sto hoce zaraditi 300% na jednom mobitelu
a koliko su ostali telefoni jeftiniji kod "švercera" i u drugim dijelima svijeta nego iphone
Hahahahahaha veliki broj se pozalio, 9 od 10000000 ahahahahahaha e moj klix
Ja ne vjerujem da se iphon savija, to je sigurno neka namjestaljka!!!
odlicno :D
Safet Susic - Pape, selektor BiH
MUAHAHAHAHA Grohotom se smijem , grohotom , pravi Jabucari , Cheers !