Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto sranje, drugo pakovanje...
bullshit....moj Macbook Pro...nikakvih problema nema
ne budi te ljubomorni sto ne mozete sebi priustiti mac, pa pljuvati po njemu. Ne moze se nikako porediti s ni jednim drugim. Ljubomorna ne vodi nigdje, kad ce vise to nas narod shvatiti.. Radi, skupljaj pa sebi kupi umjesto da ovdje pljujes sve sto vam nije na dohvat ruke.
@maconja Kada uspiješ raspaliti call of duty na tom mac-u javi se! Isto njesra kao i iphone, \"only show\"!
@!hajba mlatis glupostii
Uzeo novi MacBook pro...leti brale k\'o mlaznjak. Je.bo vindovjze.
ja prije 15-ak dana dobio upit das istaliram ovu \"aplikaciju\" SAmo sam se slatko nasmijao i ukinuo idiote. LOL MAC je bolji!
ma da, doskora samo pokoji derpe je koristio mac, čisto da ima šta i on da pokazuje, tako da nsu bili interesantni hakerima, a danas pri široj upotrebi tek se vidi da su puni rupa ko švajcarski sir... mada i dalje mrzim vindojze, moram priznati da će mac uvijek kaskati za džamovima...
antivirusne kompanije proizvode viruse