Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma čisto naprđivanje, živjela Nokia 3310!
Budale ce i za ovo opet placati po 1800km ...
Na piku kopija ko orginalna,veličina,debljina,wireles,procesor(nije dual sim)i ostale gluposti skoro ko u pravog,samo kamenra 2 megapiksela
iPhone 4 je savršen uređaj, sasvim je jasno bilo da sljedi 4S i da će biti baš ovako. Bili bi glupi kad ne bi priznali da je ovo dobra stvar i da nema ništa loše u tome da se uređaj unaprijedi. Ne vidim čemu negativa.
Ma glupo je ulaziti u raspravu sa ovim iVjernicima oni su zaglupljeni i ne vide dalje od iUredjaja. Kupuju iPhone da ga u kafani stave na marlboro cigare.
Većina ovih što seru po iPhone-u nisu mu ni na dva metra blizu bili. Da imaju novac isti bi kupili iPhone i više ne bi bio sranje... @sminkeri - ne slažem se da je HTC Sensation 2 svjetlosne godine ispred iPhone-a. HTC Sensation kojem baterija pri korištenju wirelesa ne može izdržati ni 3 sata i kojem pored svog \"silnog\" hardvera treba 1 minuta da otvori malo veći PDF, da ne govorim o memoriji od samo 1 GB i ekranu te zvučnom modulu prosjećne kvalitete. Ipak je to telefon od 900 KM. Mislim da ovdje generalno nije bitno ničije mišljenje nego su bitni testovi koji pokuazuju da je iPhone najbolji smartphone koji novac može kupiti. Kada to bude HTC ja ću im \"skinuti kapu\" i vjeovatno kupiti neki njihov model.
100$ je kad uzmeš na 24 mjeseca pretplatu
Jos sto se nasekira...
a gledajte što nas deru...sa nekakvih hiljadama maraka a u americi četvorka je 100 dolara...pa nije ni cudo sto mogu da prate tehnologiju i da svaka 2 mjeseca mjenjaju model... dok mi kupimo jedan oni 12... užas
@FRZ Jesam ja drug i ipod i pad i phone. Ništa revolucionarno za te pare...
Kakvi su vam to komentari, 90% vas nije nijedan iDevice u ruci drzalo, nemate pravo komentarisat.
Al\' zato je Apple brand, i da se pos.ere ljudi bi ta gov.na kupovali, kao što kupuju i ova!
Cudi me! Onakve \"NOVE\" folove izbacili..... HTC Sensation je 2 svjetlosne godine jos ispred, a vec je \"zastario\". Ali neka, dok je budala, nek izmisljaju toplu vodu i prodaju levatima.
eee nema jobsa da raji ublehu baci...
Eto vidite da je iPhone cisti marketinski trik, koliko su ga dugo skrivali da se ne bi otkrio dizajn,a ma kraju je dizajn isti.