Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na stranu sto je apple sminkersko smece, ali mi nije jasno kako je ovo njihov propust... koja glupost.
Ma ljudi drmaju sve se trese kakva sramota to je do AT&T-a! iPhone 4 :))) great job!
Pa koliko glup moras biti da ne skontas da ovo nije Appleov propust vec od AT&T. Neko je provalio na njihovu stranicu i pokupio podatke..mogao je za bilo koji uredjaj ali ocito ostali uredjaji nisu interesantni sto pokazuje sto su neki vec naveli..Apple RULES!
ma sta kazes
ipad ?
moram priznati da ni ja nisam baš skonatao šta je tu tačno sramotno po Apple kao kompanijui =/
Ti se trebaš pozabaviti malo oko \"č\" i \"ć\"... ružno je za pogledati, da ne govorim čitati..
pa to ti je jabuka...znas valjda eng :)
Ko da gledam da je ovo sve od Apple, Kao neko njima nešto ukra,pa neto skinuo. Sve sami sebi plasirali da se priča o tome kak IPAD koriste poznati. Večina ovih E mailova ili je već bila javna ili izmišljena. Sada će glupi Ameri reči hoću i ja IPAD kada ga ima Šefica NYT-sa
apple sta je to jel se to jede ?
nije to sramota Apple nego tog lika sto je zijanio prototip, pa sad lafo po citavoj kompaniji, ma daj ba pusti suplju...smijem se kladiti da orginalni naslov clanka odakle ste skinuli,nije ni blizu \"SRAMOTA APPLE\"... APPLE RULES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teorija zavjere. Sada cemo iscekivati sta slijedi. Zanimljiva predradnja. Mozda rat u Pakistanu.
Cuj \"jos jednu sramotu\". Apple drma svijetom. Apple RULES!