Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštujem oba telefona: S4: aperatura f2.4; (Nije to loše, za 13 mpx to je sasvim dobro. Samsung treba da prati Apple po aperaturi, i da na S5 pokuša spustiti aperaturu sa 2.4 na 2.0 kako bi uslovi u lošem osvjetljenju bili bolji i da povećaju piksele sa 1.4 mikrona na 2.0 (kao HTC One), tada bi S5 pokidao. 13 mpx je sasvim dovoljno, i ako ostave 13 mpx bit će dobro, ali ovaj put da uvedu OIS (optičku stabilizaciju slike). iPhone 5S: aperatura f2.2 (značajno poboljšanje u uslovima lošeg osvjetljenja, do čak 33% efikasnije fotografisanje zbog senzora.) S4: 13 mpx; (prejako saturiranje fotografija, izgledaju nekada neprirodno, uvjerio sam se to i na S3-ici ali i na S4. To su potvrdile i neke osobe koje rade recenzije. Ali meni su one dobre većinski. iPhone 5S: 8 mpx; (iako manja rezolucija, iOS 7 omogućava auto stabilizaciju slike, fotografišući 4 slike i spajajući je u 1 kako bi se izbjegla mutnoća slike. Slike ispadnu bez prevelike saturacije, skoro kao i prirodne našem oku.
odreko sam se davno apple-a jer je preskup a kvalitet nije nesto, sony xperia z1 je dosta kvalitetniji telefon otporan na vodu i prasinu plus ima kameru od 20mp onda samsung gs4, htc one, nokia lumia 1020 koja ima nevjerovatnih 41megapixlu
realno sasvim dovoljno za mobitel :) svakako tu sliku ljudi stave u instagram i sjebu je ko da je 0.3 mp :)
opet tekstić za istresanje frustracija i kompleksa :))) hajmo kokuzi, psujte nam mater što volimo iPhone :)))))))
sam si sažeo u jednoj rečenici zašto ne volim iPhone :) vjeruj da imam novca da kupim iPhone, ali ne želim jer svaki drugi telefon nudi više za nižu cijenu :) jabuka mi ništa u životu ne znači :)
iPhone forever. :D
A nakon ovog Šljamsung štanjca SGS6, sa 16 jezgri i 128bit CPU koji će logično štucati. :D
:D jeste imate pravo. Samsung mora mjenjati Touchwiz jer je jako loš, puno koči, štuca i ledi se. A sem toga, zauzima skoro 5 GB memorije, ja kad sam imao S3, od 16GB bilo mi je dostupno 11.35 GB na korištenje.
Jao sto ce imat kvalitetnu kameru...daj boze da "dobaci" do SE C905.
Jao napredne tehnologije,nikako da povećaju MP...Dok svi imaju iznad 12MP oni ostaju na 8MP lol
Apple je ove godine unajmio profesionalnog fotografa da im on predloži kako će i šta će za kameru za 5S. Dao im je sve savjete, oni su to i učinili. I fotografije su dobre. Mislim da je 8 mpx dovoljno, jer nisu bitni megapixeli već jačina procesora i ostalog hardvera!
sace u maru odgovor SAMSUNG GALAXY 5
Odgovorili su oni njima vec prosle godine sa kamerom od 13 MP.
ma licno mislim da je SAMSUNG br 1 u svijetu otkako im je Jobs umro Iphone nemoze nista samsungu moje misljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šesti iPhone kojeg nemam.
ne baš... ako pratiš tehnologiju, znao bi da bi ovo bio 9-ti iphone kojeg nećeš imat... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_iOS_devices
Hvala sto me tjesis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)