Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kojoj logici se dolazi do cijene od 200$, kad jedan iPod Touch (3,5\" display) košta više od toga?! Mislim da će cijena biti oko 300$, jer samo Google zna kako izbaciti moćan tablet za 200 $ dolara (Nexus 7 sa Tegra 3 Quad-core CPU-om).
korisni tutoriali,video tutoriali, download selekcija, sve o softverskom i hardverskom dijelu racunara kao i racunarskoj periferiji. Dosta korisnih stvari na jednom mjestu. Nas sajt mozete citati i na bilo kojem drugom jeziiku ! http://skola-kompjutera.tk/ http://www.facebook.com/SkolaKompjutera Posjetite nas, nećete se pokajati !
macije sranje izgledat ce kao pasje goovno!!
Kupio sam tablet računar, za 100km i to s poštarinom. Kineski, j.e.b.a.t. ga, al\' radi normalno, dovoljno za surfanje, ako ti je mrsko palit\' PC. Sve iznad ove cijene je čisto p.r.e.s.e.r.a.v.a.nj.e. i naplaćivanje modnog imena, a ne neke Bog zna kako veće kvalitete!
jos pise da mozda nece imati uopste kamere ne bi li se smanjila cijena a samsung tab ima dvije kamere i prednju i zadnju i opet je jeftiniji od ipada :) a sada jos izasao samsung note 10.1 koji nece imati konkurencije nikakve i koji ima cijenu samo 499 dolara
Toliko o Appleovoj kreativnosti. Ali opet će moroni da kupuju iste uređaje po tri puta većoj cijeni od realne.
Jos malo pa ce se LCD od 26\" nositi, touch screen i pisat ce iPod Touch... Pre......vanje zivo