Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji operativi sistem na telefonu do sad android je kanta za iphone, sta vi pisete je obicna glupost imam ios 7 i ne boli me glava samo mi se povraca od ovog klixa ;)))
Kako li je tek s' njim čitati komentare na klixu
cccc pa zar JOS nisi medju onih 30% bosanaca i hercegovaca sa iPhonima???
Boles voznje hahahaha. E moji Klixovci, ko vam je prevodilac hahahaha
pa kad buljis u njega 20 sati na dan, nije ni cudo, dobro ne dobijes i parkinsonovu bolest. ali mislim da nista to nije slucajno, na taj nacin priroda eliminise bubuljicave i opsjednute geekove malim stvarima, tako sto ce im iste izazivati vrtoglavicu i udes u voznji, pad niz stepenice, itd...
Evo sve i da jeste tako (da nekima "zoom" izaziva vrtoglavicu); settings/wallapers/stills ili na nasem receno "odes u opcije i odaberes staticni wall" majka mu stara. A ako nekome to nije palo napamet da proba, pitanje je generalnih inteligencija :)
Muka je samo onima sto ga gledaju sa strane, dok im android u dzepu pisti "battery low".
Jos dijagnoza sem otupljivanja sive eminincije.
izaziva i povracanje os novog disajna..
Povraca se ljudima kad vide kako izgleda :-)
Sto se tiče samog OS, mnogo bolje je optimiziran, i mislim da Android neće dostići taj nivo još dugo godina... Da me ne shvatite pogrešno ja sam ljubitelj tehnologije, tako da ne navijam ni na Apple niti na Samsung. Ali dok svi Android uređaji napucavaju performance uređaja, Apple radi kontinuirano na softveru.
Dok pisem komentar povracam po displayu jer koristim IOS7
Muka je njima kad skontaju kolike su pare bacili,pogotovo kada su skontali da su za duplo manje love mogli kupiti slican uredjaj na Androidu,pa to ti je muka i glavobolja.
To 'duplo' vazi samo kad govoris o vecem, kad kazes duplo manje ide u minus. kontas?
www.renesansnakraljevstva.com
Glupi ste ko🍌🍌
Idi uzmi pa se 🍌kresni
sta sve nece izmislit da privuku paznjuu