Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine ja zivim u buducnosti jbt.Moj naucno fantasticni Samsung Galaxy S6 ima Wireless charger koji je strava uređaj.Nadam se da ce i korisnici iPhone-a imati mogucnost da se upoznaju sa ovom za njih tehnologijom daleke buducnosti.
49eura??? hahahahaha al hajd dok je ovaca bit ce i vune
Vau koja tehnologija, sljedeci put kad naprave slusalice za iphone trebaju razvikati na sva zvona. Android uredjaji imaju ovu napravu koja usput moze puniti i rezervnu bateriju, steta sto se iz iphona ne mogu vaditi baterije, vjerovatno bi oni patentirali tu napravu pa se sudili po americkim sudovima.
Komad plastike s konektorom i kablom? To vam vijest? Kinezi to već godinama štancaju... BTW mogli ste, na ovaj fazon, objaviti da korisnici usisivača ne moraju više biti nostalgični jer je Ei Niš izbacio novi model produžnog kabla....
Evo ja svršio na ovu inovaciju a vi?
#sarajeco_sg: brate, ti tvoji prijatelji su se pravo za*ebali za 1. maj... evo vec na par vijesti o iPhone-u pises tu informaciju... Kakav je to argument?
Prijatelji mu imaju nokiju lumiu 520 i samsung galaxy young jbg nije ni cudo sto su trazili da slika sa iphoneom 5 :P