Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svima po jedan u centrali SDA
clanak za uhljebe...preskacem
stvarno preskupo bolje uzet gamerski racunar i7 16gb ram graficka od 3gb ddr4
Ti valjda razumijes razliku prijenosnog racunala i stolnog racunala? Sudeći po odgovoru, rekao bih ne. Čuj gamerski računar ccc
Prekucao ih Microsoft u svakom pogledu. Kao grom iz vedra neba u ovih godinu dana, ljudi izbacise par hardware-a sa kojim su pomeli konkurenciju i na najbolji nacin zacepili usta kriticarima Windows 10 platforme kada su pokazali sve mogucnosti. Svaka cast, nisam se tome nadao od Microsofta.
Apple je osvjezio prijenosna racunala ovaj put. Stvarno ne vidim po cemu odskace novi surface od novog macbooka? Cijenovno su rame uz rame, hardware vise-manje isti. Software - apsolutna razlika. Ovisi sta ti paše i na sto si navikao. Nacekat ces se dok Microsoft "osvjezi" surface studio koji je u startu $3000. Apple vjerovatno cilja na obnovu njihove iMac serije, koja ce bii cjenovno u ovom rangu, a imaju vremena i prostora da ponude nesto vide.
i skupljii.. 😀
Njesra ovaj Macbook, nek priča ko šta hoće.
Cijena 15-inčnog laptopa bit će 2,399 dolara 199 dolara plate kineskom FOXCON-u koji ga proizvodi 2200 dolara cist profit
joj pun klix profesionalaca
Sta mislis koliko marže Microsoft ima na novom surface-u? Ista stvar.
Tantavice
ima li ispod 2000km Mac book
treci macbook koji necu imat
Apple se gubi pravo. I ovo dolazi od covjeka koji koristi uglavnom apple proizvode.
Meni je zao napustit apple zbog OS-a. Nimalo ne gotivim windows. I mislim da oni drze mnogo kreativaca uz apple proizvode upravo zbog OS-a. Kada bi microsoft napravio novi OS, koji bi radio samo na microsoftovim hardverskim proizvodima, sprzili bi apple.
windows surface 3000$ ovo sranje 2300$ pa ko voli nek izvoli
*microsoft surface
više nakit nego kompjuter
Bas je pristupacne cijene, moci ce ga kupiti Ronaldo, Neymari i Messi, a mozda i Dzeko ako se stisne.
..eo ga za mene!!! Ima li kakva dijasporka da me pogura sa pešes tisuća, ne'a veze što ima troje djece😂😂😂😂😂😂
ove cijene objesite macku o rep. dok dodje laptop do nas bice duplo vece