Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
399$ u Americi ,2000 KM u Bosni
500 $
iPad bez sim kartice nema ugovora, 400 dolara i to je to
...ma skupe ove "tablete".... : ))))))))))))))
Sony Xperia Z , daleko najbolji tabelet.
Stigla i prva BiH parking aplikacija za Iphone - https://itunes.apple.com/hr/app/parkingbih/id725534490
Dugo vremena sam gotivio apple, i pored cinjenice da su kopirali njemacki Braun u dizajno i skoro svim proizvodima, ali ono zbog cega je apple izgubio moje postovanje je cinjenica da je Steve Jobs, licno, ismijavao mini tablet-e i govorio kako je to propala ideja, kako trebas siljit prste da tipkas po njemu, kako nema smisla jer je mal kao telefon, a velik kao cigla-i BUM, apple pravi mini tablet racunare. Ko pogazi jednom svoju rijec, za mene je propao covjek/firma.
Pitanje je samo, kada ce ovo biti dostupno u BiH i pod kojim uslovima. Konfiguracija je "gori zemlja" ...
Sve sam telefone probao, i mislim da su I produkti najstabilniji, sve se ostalo kvari nakon nekog vremena, ali iphone ostaje najjaci...to je moj experience, jest da je uvijek malo skuplji od konkurencije ali najosnovnije stvari koje svakodnevno koristite, iphone vas nece izdati...provjereno...
apple haters haha
hahahah cuj inovacija
fujjjjjjjjj apple,nebi ih nikad kupio a pogotovo sa ovakvim cijenama uredaja.SAMSUNG JE CAR ZA OVE STVARI I ZAPAMTITE UVIJEK CE I OSTATI.
Idemo kupiti mobitele i tablet sebi (ustvari dići kredit) i naredne 2 godine nećemo imat' šta jesti !!!
iPaBoliMeBriga
Nexus 10 je i dalje najbolji na svijetu...
... airplane mod ne radi uopšte. probano, pao k'o daska...
...ako Bog daaaaaaaaa......
dok ne izmislite i-cevape nule ste :P
skineš aplikaciju za ćevape...
Preteča androida i iphona je MeeGo softwer koji je jedino ugrađen u nokia n9 telefonu,tako da je sve ostalo plagijat zbog toga nokia(ms sada) nisu nikad počinjali ni android ni ios sisteme na svojim telefonima da stavljaju.
Paša, malo si se zajebao....