Za kupce manje platežne moći
2
Apple planira jeftiniju verziju iPhonea
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apple nece ici na jeftinu verziju, nema potrebe. Dezinformacija. Sorry.
setam danas Sarajevom, naši klošari i klošarke sve fleširaju ajfone, vade ga, kofol zovu, pisu poruke a kao da niko ne zna da su kupili kineza na pik.ba za 200KM hahahahah
ma nokia 3310,evo je jos uvjek u dzepu,neki dan sam sa njom zakovo par eksera,da psu kolibu popravim malo.mobitel ko mobitel,sa svakog zoves,saljes poruke,vecina ih kupuje ove iphone da ih pokaze raji da imaju kesha,ja licno mijenjam stalno mobitele,vise radi znatizelje,nego radi potrebe,al takvi smo mi ljudi.....
Treba mu kučište napravit od titaniuma da još više raju mogu sa cijenom derat.
Prije svega "iPhone 4 i 4S za kupce slabije kupovne moci" ??? Pa sta treba, da do juce nov telefon (4S) izbace sa trzista? Apple nece praviti "jeftiniju" varijantu proizvoda da se takmici sa drugima, jer njihovo "jeftino" je i dalje preskupo. Time mogu samo sebi imidz da pokvare, jer se zna kako apple posluje. Ako naprave jeftiniji uredjaj, nece ga sigurno praviti da zadovolje kupce manje platezne moci, nego da zgrnu para koliko je god moguce. A vi im jos pomazete u propagandi.
E .ebi ga, sace svaki kokuz nosit iPhone! ... Djaba se trude kad su kinezi davno napravili tu varijantu! :)
Koja glupost, kilo aluminija kosta 1.5 eura pa vidite sta ce jos biti drugacije od standardne verzije
Realno, proizvodnja, transport, sam proces dizajna i razvijanja, marketing itd kad se sve skupi vrijednost Iphone ne prelazi 100$-120$ onda ti Apple i trgovine udare marzu i prodaju za 1000$ kao lafo high tech sranje koje kosta mnogo para. Isto vrijedi i za vecinu ostalih elektronickih stvari.