Konkurencija Kindle Fireu i Nexusu 7
3
Apple otkriva manji 7-inčni iPad mini uoči Božića
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduvjek su me oduševljavale diskusije kokuza, pljuni ušake i radi ima bezbroj poslova, samo za one koji hoće raditi. A i da ne želiš novu spravu lijepo je saznati šta je novo na tržištu i šta se sprema. Članak jest malo nategnut i praktično ne govori mnogo. Što se ne raspitate i pronađete insjdere u apple-u ima i tamo naših ljudi, pa da vam bar informacije budu provjerene, tačne. qq ti si super genijalčina tebi treba nova sprava na dnevnoj bazi, a smijem se kladiti da ni to što imaš nisi savladao i ne koristiš u potpunosti. U zdravlju i veselju kupili od apple tablete, pa sve do tabletića za na tv, ispod čaše, a i za slatko.
Koji ce im q.rac sve isto, nek\' ikad promijene izgled, user interface, uvijek monotonija usr.ana. iShit.
Kolko para???
\"Kompanija Apple priprema manju verziju iPada koja će se pojaviti na tržištu karjem 2012. godine.\" \"Kompanija Apple se još uvijek nije zvanično oglasila.\" \"Prema pisanju izvora bliskih Appleu...\" Ovi izvori \"bliski\" Appleu svakih 5 dana nešto novo saznaju i svaki put se ispostavi da je netačno.
Kompanija Apple priprema manju verziju iPada koja će se pojaviti na tržištu karjem 2012. godine. Karjem?
Ne jedem kako treba a ovo stavljate ma dajte molim vas !!!
taman da je i 7 cm, ja ga ne mogu platiti pa mi svejedno.. uglavnom, nemojte mi se zaliti da nemate za kifle ako vam se ovo kino nadje u djepu :D