Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma briga me
Nema, satrali ste se od inovacija. "Nove ikone", "novi dizajn" u suštini znači da su pukli par gradijenata na ekran i dali nekom hipsteru da im nacrta sivlje ikone. Ovaj screenshot pokazuje i da očajno hoće da budu Sony.
http://jonyiveredesignsthings.tumblr.com/
Dok je tata Jobs bio živ nije se moglo svako malo izbacivati na tržište nova verzija iOS-a, dok ne bude perfektna i da ima sve što se zahtijeva, nego ovako polovne verzije svako malo se izbacuju na tržište samo zbog brze zarade.