Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova hi-tech industrija od ljudi pravi debile! Dehumanizacija u svakom aspektu! Niko više ne priča u društvu, ne družimo se, ne izlazimo, sva komunikacija se svodi na aplikacije za komunikaciju, ili ma PC ili na mobitelu. Šta nas tek očekuje u budućnosti strah me i da pomislim!
Zamisli kako je kad nestane interneta
nakon dugog vremena nisam komšiju nigdje sreo, kad ono jednog dana nema struje, ja na terasu kad on na terasi, kaže jes dosadno kad nema struje, ne mogu gledat tv, i to je bilo sbe što smo progovorili u heftu dana :(
Igracke za pederikose i kompleksase kako muske tako zenske :)))
Al se ovdje pronalaze korisnici iGovneta, malo se zapitajte s koje strane svijeta je potekla tehnologija i ko je usavrsava, a s koje strane se samo zna krast i pripisivat sebi pohvale ukratko iphone nikad nece moc bit u dometu samsunga jer je ovaj na svakom polju bolji i uspjesniji malo guglajte procitajte ;) ako se ne razumijete u tehniku onda ni nemojte ni citat ni komentarisat.
Nema se tu sta googlati. Ko zna sta valja taj to i koristi, a ko nezna ... Kupi samsung.
iPhone--------čudo od telefona! Nikad nije zaštopao, bgm sa samsungom se baš i ne bih mogao time pohvaliti..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odlično, kad svi pretjeruju uključite se i vi
Sljedeci je iKita! Apple moramo nesto i na taj misic staviti.
I tako ce Apple opet da prodaje stvari koje vrijede 100$ po cijeni od 350$ a oni koji kupe tu precijenjenu stvar ce da pricaju kako je Apple jaci od ekonomije cijele Austrije:) Ali ima i nesto pozitivno kod tih ljudi,ne daju se levatiti do kraja tako da uglavnom kupuju modele s 16GB memorije po motu "dao sam ti 6 stoja za telefon ali ti ne dam 200€ za dodatnih 46GB memorije (model od 64GB:)
48*
Kompaniji Apple bi najbolje bilo da se ugasi.
Sminka bas
čekam da izadje iDzep pa da ga kupim... ručnih satova imam more...
I opet kradu od Samsunga. Imaju li oni ikakvu čast???
... opet kradu? ... vidim da si dobro upucen ;)))
Pa samsung je već izbacio prošle godine "Galaxy Gear watch" i evo Appel izbacuje isti ***. kradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)