Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrh telefon. kako ubija galaxy s7 na testovima to je strasno http://tinyurl.com/hnrk55c
http://smartphonesvijet.blogspot.ba/
Koliko god da kosta u svijetu,i iako je ovo najjeftiniji Iphone u historiji kompanije,kod nas ce opet biti 1000+ KM!
Zaboravio si da sa tih 400$ skines carinu i PDV(VAT) u Americi. Proizvodna cijena iPhone-a 6SE je oko 80$. Dodaj na to marzu od 150% i dobijes "neto cijenu" od 80$ + 120$ = 200$. Kada na 200$ platis prevoz oko 10$, carinu od 30%, te 17% PDV-a, dodje se do cijene od oko 315$! Preracnato u markama, to je oko 670 KM, a ne 1000+ KM , koliko ce kostati iPhone 6 SE na BiH trzistu.
Po meni, ovo je krajnja velicina displaya da sa telefonom covjek moze normalno, jednom rukom vladati. Radujem se izlasku ovog telefona.
@patriota_balkanski kralju, svaka ti je na mjestu.. telefon perfekcija
Od tih 15 miliona ja necu nijedan moc sebi priustit