Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ti onda citas ovaj portal i visis na internetu kojeg su zapadnjaci izmislili ? Sto ne odes u nekoj fabrici da radis ?
a sto ovi kasne tek ga u septembru predstavljaju kod kineza se uveliko prodaje
ma bice opet neka perverzija od telefona.. apple lagano preuzima svijet mobilne tehnologije... na zapadu vise i ne znaju za neku drugu marku.. a i u EU sve vise postaje tako.. ko kad ti telefon odmah zavisi o svakom drugom appleovom proizvodu.. posjetite http://fening.blogger.ba/ i zaradite nesto novca usput
\"Prvi iPhone 3G je predstavljen 9. juna 2008\", eto koliko profesionalnosti za \"najcitaniji portal\" Koliko svi znamo prvi iPhon je bio 2G... Novinari, obratite pažnju o onome što pišete i gdje radite copy/paste opciju!
Sto se mene tice, ja bih ukinuo ovu eru cell phones i vratio se u 80 kad ih niko nije imao a bilo je bolje komunicirati 1000 puta.
Koliko ja znam prvi iPhone je bio 2G, a tek zatim 3G, 3GS, te 4.
Ja ocekujem potpuno novi iPhone, moraju imati ponovo nesto sto ce izazvati WOW efekat, nesto sto nema ni jedan telefon do sada. Ne bude li tako nesto, ja ne kupujem. A za zaista dobre inovacije i kvalitet sam spreman dati pare. Jos uvijek nije sigurno da li ce izaci samo pojacani 4s ili 5-ica. Vidjecemo
Ako izadje novi iPhone, 4 i 3 ce pojeftiniti. Ja sam zadovoljan i sa tricom.
Kad prije Iphone 5, nisam ni Iphone 4 nabavio :P
Life is free, you know ? You should get one.
kazem ja,evo ga u sarajevu na stupskoj pijaci ima koliko hoces,stiglo u humanitarnoj pomoci iz irana upakovano u konzervama sira.
ama to si ti zabio nos u pogresnu rupu hehehehe.....
@bosanceros,smrdi ti krmetina iz usta, a uz to i na cafira...
pitaru,ja nisam od tvojih turaka,babo je u kurdistanu kod nas su ocevi.
Moze i na kredu. Bolan li sam bez hajfona.
Ne zalim milju ipo za ovo...