Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zdravo svima, ja sam govno
Moze li kitu dizati?
@nije Ne lupetaj gluposti ukoliko se već praviš pametan. Apach nije ni postojao za vrijeme vijetnamskog rata, prvi je proizveden 83 mislim, a kacige o kojima pricaš samo prate pokrete glave kopilota, ne čitaju misli.
tačno. Koristi se već više od 40 godina, samo u vojne svrhe. Prvi put primijenjeno u vijetnamskom ratu, piloti \"Apace\" helikoptera su imali ovakav uređaj vezan za šljem kako bi pokretni mitraljez ispod pilotske kabine aktivirali \"pogledom\". Poslije je usavršen i primjenjivao se i prilikom svemirskih letova, na Space Shuttleu, a ko zna i gdje sve još. Ovo je samo prvi put da se počinje masovno koristiti za civilne svrhe.
Pitam se koliko ce biti idiota koji ce uzeti ovo i kontati da fercera. Postoji i free verzija ovoga fokusa, pusti muziku na WMP, stavi neku dobru vizualizaciju l fokusiraj se
sada i misli nisu vise privatne..... sta nam ostaje? NISTA
To vise nije mobitel vec daljinski..
http://www.pcguru.com.ba/
pa kako su počeli uskoro će mo ko Cyborgi izgledati
prvi korak u formiranju cyborga. zamislite sta ce sve biti moguce za nekih 300-400 godina
Studenti vam 3 mjeseca rade bez plata i kase vam ostaju bez papira. DABOGDA PROPALI!
sad svi trk na casove meditacije, jer sve sto se do sad napravilo iskoristilo se protiv covjeka.
Ako uopste misle!:)
Ma cita gov.no!
ovo nama treba konacno cemo znati sta nasi politicari misle :D :D