Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na 'bajnom' zapadu, cesto biva da je bas ta osoba koja radi na kasi jedino ljudsko bice sa kojim covjek progovoru licem u lice. Sada ce da bude jos vise umobolnih i sve vise masovnih ubica. Sve ludo i sve na anti depresivima/anxiety medicini i jos im ukidaju i ono sto je mnogima jedini ljudiski kontakt. I sve to u ime 'napredka,' 'tehnologije,' 'slobode' is 'svijetle buducnosti.'
... i kontrole nad potrosacima ;)
de samo jednom posteno nesto zamisli ,da je ovo izbacila neka BH-a firma , znas kakvi bi kometari bili ? Svaka cast ,vidis da i bosnjo zna nesto napravit , napredujemo pametni smo , nije ovaj narod propao itd itd , al fakat je tako , a kad neko drugi , bez obzira ko , onda vidi sta rade , bolje bit u liniju u Bingu koji ima 22 kase a 2 rade i imas red od 20 metara nego ova sranja gdje ja imam nesto tamo virtualno ofo ono
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
RIP radna mjesta.
ahhahahha..legendoooo!!!
Ne brini, ostatak svijeta ce se snaci s tim, u Bosnu ovo nece ni doci :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja kad sam vidio u apoteci kako robot donese kutiju sa lijekovima halo masina coda ode desno gore maznu tablu izbaci ona za pultom izvolite molim slijedeci.Reko Hamo sta bi.Dakle bio hecimu siso na donji sprat u apoteku ova za pultom samo pritisnu na kompjuter eto medicine sve zavrseno u roku 15 minuta doktor recept medicina.
Neće trebati radna snaga u budućnosti bar nam dajte plate ne moramo ništa raditi
Super, bas se radujemo jer bice i kod nas za 20-tak godina, jeeej
Ih kada krene nase u Americi, pravo ce im krenuti.
Papa uvodi cyber crkvu. Crkva otpušta 1000000 radnika. Kardinali, Nunciji i Metropoliti ostaju bez posla.
Kako ne volim ovu "ohrabrujucu" muziku sto vazda stavljaju na reklame.
jasta! racku (sorry na izrazu) ce ga ovo biti uspjesno! da nema osiguranja i tako nekih ljudi koji ce nadgledati to sve... sta ce ono klosaru da naplate kada ciko udje bez ikakve identifikacije, bez handyja, bankomat kartice i tako tih dzidza!!!
lutko.... pošto je pašteta....
Jos da izmisle kako artikli da sami uskacu na police i voila,eto ga :)
Zajebi to, s kim ćeš popričati u prodavnici..ćao, ćao..treba mi sira za pite-žena mi pravi, koji kolač je ukusan i to-..Imaš 5 feninga, nemam ,može žvaka, ma daj...jbo tu automatiku
Mora da je onaj u džamiji što odnese laptop džematliji mislio da je ušo u Amazon.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA , KRALJ SI
A fiskalni racun? Zar nece od Bugara i Rumuna da kupuju fiskalne kase? Gdje je: Trazi racun, uzmi racun? Kako ce kazne naplacivati ako nemas ispisan racun? Sta ce i kako ceinspektori raditi? Nebuloze.
Bar ce biti lakse onima koji se osjecaju neugodno tokom kupovine kondoma
Sad će i Senad ovako u Bingu napraviti, ustvari za 40 godina
Na ovaj princip u Švedskoj trgovine rade vec godinama..
To što ti je neko rekao da ima u Švedskoj su radnje sa kasama ali bez osobe koja radi za kasom. Na takvim kasama bez osoblja ipak se mora izvaditi svaka stvar pojedinačno i staviti na vagu, ili skenirati bar code predmeta koji kupuješ, i onda provući karticu na toj automatskoj istoj kasi da platiš. I to već 7-8 godina ima u mnogim zemljama, ne samo u Švedskoj. To nije ovo što Amazon otvara da uđeš u radnjuu, natrpaš u svoju torbu i jednostavno izađeš iz radnje.
@Slovenac, upravo si opisao ono što i ja rekogh u postu iznad tvog. To nije ono što Amazon otvara., a što si upravo opisao da skeniraš i plaćaš na automatskoj kasi. Amazon otvara radnju bez ikakve kase. Uđi, natrpaj u svoj ruksak šta ti volja, i nema kase da na njoj nešto skeniraš i plaćaš, već samo izađeš. Pričitaj gornji članak još jednom., polako i savjesno, a onda i par drugih na stranim portalima koji donose više detalja o Amazonovoj radnji..