Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ovo kod nas moci.. mora da se vidi nesto skupo.. da smo mi wanna be snobovi.. a onda se dodje kuci i jede se pura. Cimaju oronuli roditelji za skupu odjecu i benzin. Bitno je izgledat kao da si neki k'rc u drustvu. A to sto si fukara i ispranog mozga to nikoga ne tangira. Bitno je biti vidjen.. da se ima .. da se prikaze lazni sjaj raji. A to sto ti komso beJe staru, sto ti je stari bez posla... sto se jedva sastavlja kraj s krajem.. strasno.. neka je to kod nas , pa makar na kredit. Kakve smo fukare.. bijeda .
moj nick ti sve govori
ima u pekari
Evo 5.
Dilerski telefon :3
Tako i treba pa telefon i sluzi za to, a jeftin, super
eh u mene je ova mašina, reko da se malo pohvalim :)
Nokia 100 je bolja ;).
U BHTelecomu 15KM mjesečno uz ugovor od godinu dana. Idemo prvi, dajemo više !
Kod nas ce ga prodavati za 100 :D
Evo', onaj maloumnik što je zvao policiju za bombu u BBI-u je mogao uzeti ovaj mobitel, nazvat, javit, i bacit fino u kantu negdje il' u Miljacku.
ti tako uradi pametni :D
Ja to ipak ostavljam tebi : )
link sa specifikacijama http://www1.alcatelonetouch.com/global-en/products/featurephones/alcatel_1010.html#.UnvbP_nYdhB
...piši me, odma'...
Gdje mogu kupiti ovaj telefon ?
More l' na rate...!?
može na rate po 1 godišnj. a za 2 god 0.499
MP3 player i još mobitel, kud ćeš jeftinije.
POSKUUP !!! More li na rate ???
ma jel ja kad sam kupovala od alcatel-a platila 20,00 sto me pokradose