Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toooo!!!!! Sad cu one hitlerove slike moci malo bolje pogledati :D
Evo najbolje prilike da mutni snimci NLO/UFO budu savršeno prikazani...
a specijalci, kad gojzericom udare u vuGla, nema te stvari koja će eliminisati zamućenost vaših pogleda ka realnošću i svijetu.
gdje se moze skinuti ova verzija?
bas me interesuje o cemu je tacno rijec, jer novinari slabo izvjestavaju nije moguce \"izmisliti\" informaciju, ako je nema u orginalnom zapisu
evo prilike za sve ružne cure da još ljepše i yebozownije izgledaju na facebooku i sličnim web stranicama. btw savjet onoj čičkavoj kurweštini što radi na sudu u Općinskoj pisarni (CMS) da malo manje čita komentare na Sarajevo-x i da malo više radi ;-)